Thuis ProductenDe generator van het chloordioxyde

van het de Chloordioxyde van 220V 50Hz de Capaciteit van de de Generator3500g/h Chloor voor het Maken van Gemengd Oxyde

Certificaat
China Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Veel betere producten dan anderen. De technologie van de waterbehandeling is het beste. Betrouwbare fabriek en producten. Lange tijd zal samenwerken.

—— Mr.smith

Dank u voor de professionele dienst en de levertijd was zeer punctueel. Nog beter dan gaven tot wij van anderen opdracht. De samenwerking is zeer bevredigend en wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Cristiano Bellon

De generator van het natriumhypochloriet heeft voor meer dan een half jaar gelopen en tot dusver is geen mislukking voorgekomen. Het product is zeer goed. Ik ben verrast bij de lage kosten en de snelle levering. Het is totaal uit mijn verwachting.

—— Tyshawn

Ik ben online Chatten Nu

van het de Chloordioxyde van 220V 50Hz de Capaciteit van de de Generator3500g/h Chloor voor het Maken van Gemengd Oxyde

220V 50Hz Chlorine Dioxide Generator 3500g/h Chlorine Capacity For Making Mixed Oxide
220V 50Hz Chlorine Dioxide Generator 3500g/h Chlorine Capacity For Making Mixed Oxide

Grote Afbeelding :  van het de Chloordioxyde van 220V 50Hz de Capaciteit van de de Generator3500g/h Chloor voor het Maken van Gemengd Oxyde

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Geemblue
Certificering: ISO9001 CE
Modelnummer: GBD-3500-ClO2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: NEGOTIATION
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 40-45 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20 reeks/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Functie: Opbrengst gemengd oxyde Chloorcapaciteit: 3500 g/h
zoute omzetting: 1,6 g/g van Cl2 Machtsinput 220V, 50Hz: 220V, 50HZ
Elektrolytoplossing: verzadigde NaCl-oplossing Machtsomzetting: 28kwh/kg van Cl2
Hoog licht:

clo2 generator

,

chlorine dioxide equipment

De Machine van de waterbehandeling met de Chloorcapaciteit van 3500 g/h voor het Maken van Gemengd Oxyde

 

 

Inleiding

 

Het chloordioxyde (ClO2) is een sterk die oxidatiemiddel wijd voor sterilisatie, desinfectie, en waterzuiveringsinstallatie wordt toegepast. Het wordt algemeen gebruikt bij drinkwater en de milieudesinfectie. Het werd ook geadviseerd als commercieel desinfecterend middel om geëlektrolyseerd oxyderend water, chloor (Cl2), hypochlorous zuur (HOCl), en hypochloriet (OCl−) te vervangen. Het contact van chloordioxyde met organische stoffen in voedsel of water resulteert in microbiële weerstand en inactivering, maar het produceert ook vier bijproducten van trihalomethane(thm), d.w.z., chloroform, bromodichloromethane, dibromochloromethane, en bromoform, die met giftigheid en carcinogenese worden geassocieerd. In Taiwan, tilapia zijn de filets een belangrijk economisch product, en het is gemeenschappelijke praktijk om natriumhypochloriet (NaClO) als desinfectiemiddel voor verwerkingstilapia filets te gebruiken; nochtans, kon de behandeling van dit type tot ernstige problemen leiden die overblijvende THMs in behandelde zeevruchten impliceren. Zoals voor zijn toepassing voor groente en fruitdesinfectie, ClO2-is het gas met succes gebruikt om aardbeien, sla, kool, en komkommers met ononderbroken methodes te desinfecteren. In dit werk, werd de bactericidal doeltreffendheid van ClO2 geëvalueerd voor het schoonmaken van tilapia filets met verschillende reinigingsmethodes.

 

 

Samenstelling

 

Electrolyzer, Intelligente ElektrolyseKrachtbron, Zoute Tank, Koelsysteem, Controlesysteem, Desinfecterend het doseren systeem

 

 

Voordelen om chloordioxyde te gebruiken

 

De voordelen om chloordioxyde over natriumhypochloriet in waterbehandeling, vooral voor het drinken doel te gebruiken, kunnen in de volgende punten worden samengevat:

 

Hogere oxyderende macht, die ook in een lagere die hoeveelheid chemisch product resulteert, evenals in een breed-spectrumactiviteit tegen bacteriën, virussen, sporen, algen, enz. wordt gedoseerd.

 

Hoge breed-spectrum kiemdodende actie over een brede pH waaier.

Efficiënte biocideactie tegen vele chloor bestand die species, vaak in distributienetwerken wordt gevonden (ijzer en Zwavelbacteriën, algen).

 

Kiemdodende die actie in ruwweg de helft van wordt uitgevoerd de tijd in vergelijking met chloor, met een voortvloeiende vermindering van om het even welke ruimte en kosten van contacttanks.

 

Grotere tijden van permanentie in het netwerk, toen mogelijkheid van „dekking“ van een distributienetwerk die een breed uitbreiding en gebrek die noodzakelijk aan ri-clonation hebben, zelfs van lage concentraties van gedoseerd chloordioxyde een beginnen.

 

Minimale vorming van gechloreerde samenstellingen, bekwaam om de organoleptic eigenschappen van behandelde wateren te veranderen die in de vorming van onplezierige geuren en aroma's, typisch in waterbehandeling resulteren met chloor.

 

Uitstekende het desodoriseren eigenschappen in het voorbehandelingsstadium dankzij de oxydatie van organische verbindingen met zeer lage waarneembaarheiddrempel (phenolic derivaten, geuren van rotte aarde, mos, enz.).

 

Geen reacties met ammoniumion dat in het water aanwezig kan zijn en daarom behoud van kiemdodende capaciteit.

 

Geen reacties met bromideion (in tegenstelling tot ozon) en bijgevolg afwezigheid van brominated organische verbindingen.

Hoge oplosbaarheid in water, zelfs bij vrij hoge temperaturen, met het voortvloeiende hoog rendement gebruiken.

 

 

 

Specificatie

 

Model Maximumopbrengst van beschikbare chloor Zoute consumptie Macht Voltage Buitenpijpdiameter
(g/h) (g/g van Cl2) (KW) (AC V) wateropname Desinfecterende afzet Rioleringsafzet
GBD-1000-ClO2 1000 1.6 <8> 380 DN40 DN50 DN25
GBD-1500-ClO2 1500 1.6 <12> 380 DN40 DN50 DN25
GBD-2000-ClO2 2000 1.6 <16> 380 DN40 DN50 DN25
GBD-3000-ClO2 3000 1.6 <24> 380 DN40 DN50 DN32
GBD-3500-ClO2 3500 1.6 <28> 380 DN40 DN50 DN32
GBD-4000-ClO2 4000 1.6 <32> 380 DN40 DN50 DN32

 

van het de Chloordioxyde van 220V 50Hz de Capaciteit van de de Generator3500g/h Chloor voor het Maken van Gemengd Oxyde 0

Contactgegevens
Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: wu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)