Thuis ProductenDe generator van het chloordioxyde

De volledig Automatische van de Generatiesystemen van het Chloordioxyde Lage Elektrische weerstand

Certificaat
China Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Veel betere producten dan anderen. De technologie van de waterbehandeling is het beste. Betrouwbare fabriek en producten. Lange tijd zal samenwerken.

—— Mr.smith

Dank u voor de professionele dienst en de levertijd was zeer punctueel. Nog beter dan gaven tot wij van anderen opdracht. De samenwerking is zeer bevredigend en wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Cristiano Bellon

De generator van het natriumhypochloriet heeft voor meer dan een half jaar gelopen en tot dusver is geen mislukking voorgekomen. Het product is zeer goed. Ik ben verrast bij de lage kosten en de snelle levering. Het is totaal uit mijn verwachting.

—— Tyshawn

Ik ben online Chatten Nu

De volledig Automatische van de Generatiesystemen van het Chloordioxyde Lage Elektrische weerstand

Fully Automatic Chlorine Dioxide Generation Systems Low Electrical Resistance
Fully Automatic Chlorine Dioxide Generation Systems Low Electrical Resistance

Grote Afbeelding :  De volledig Automatische van de Generatiesystemen van het Chloordioxyde Lage Elektrische weerstand

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Geemblue
Certificering: ISO9001 CE
Modelnummer: GBD-2500-ClO2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: NEGOTIATION
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 40-45 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20 reeks/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Stroomverbruik: 20kwh/kg Cl2 Zoute consumptie: 1,6 g (per de actieve chloor van g)
Lopende methode: VOLLEDIG AUTOMATISCH Elektrolytische vloeistof: verzadigd zout water
output: 2500 g /h Voeding: 380V 50HZ
Hoog licht:

clo2 generator

,

chlorine dioxide equipment

20 van de de chloor Volledige Automatische Zoute Elektrolyse van kWu/g-het Materiaalclo2 Machine

 

 

Inleiding

 

Het chloordioxyde wordt gebruikt in vele industriële toepassingen van de waterbehandeling met inbegrip van koeltorens, proceswater en voedselverwerking. Het is selectiever dan chloor en meerdere voor de controle van legionellabacteriën.

Het chloordioxyde is een zeer langdurig en efficiënt ontsmettingsmiddel. Zelfs tonen de kleine hoeveelheden chloordioxyde hoogte desinfecterend eigenschappen en verwijderen zelfs biofilm – de broedplaats voor schadelijke bacteriën.

De het dioxydegenerators van de Geembluechloor zijn hoogst efficiënt tegen alle kiemen en biofilm en zijn zeer makkelijk te gebruiken.

 

 

Productomschrijving

 

De generator van het chloordioxyde is een zeer betrouwbare en rendabele oplossing in desinfectietechnologie die hoge prestaties, eenvoud van gebruik en laag onderhoud combineren. De generator van het chloordioxyde produceert efficiënt veilig chloordioxyde en. Het chloordioxyde kan worden geproduceerd door zout te gebruiken. Het eenvoudige ontwerp vermindert operationele moeilijkheden, resulterend in lagere bedrijfskosten en gemakkelijke exploitantcontrole. De generator van het chloordioxyde vindt toepassing in bijna elke industrie zoals zuivelfabriek, drank, pulp en papier, voedsel en plantaardige verwerking, gevogelte, chemisch product, macht, textiel, hotels evenals in de ziekenhuizen enz.

 

 

Toepassing

 

De desinfectie van drinkwater met chloordioxyde heeft de voordelen:

 

Niet alleen kan micro-organismen in water doden, maar ook kan de protozoa en de algen doden, en waterkwaliteit verbeteren en het geurbestrijdende effect, overblijvende chloor in de capaciteit van de wateroxydatie en stabiliteit, duurzaam effect, heeft de capaciteit om verdere verontreiniging te verhinderen, is geen chloroform na desinfectie carcinogene substanties, het overblijvende product onschadelijke substanties zoals water, chloride, kooldioxide en de organische suiker, heeft een hoge graad van veiligheid.

 

De desinfectie van de het ziekenhuisriolering

 

Het chloordioxyde is een krachtig ontsmettingsmiddel kan zijn de bacteriën van de het ziekenhuisriolering, de virussen, de kiemen en de algen snel en grondig te doden, en niet wordt bestand. Vooral voor tyfus, hepatitis A, hepatitis B, hebben HIV goed remmend effect, in behandeld water die chloroform en andere carcinogene substanties niet bevatten. Niet is de oorzaken secundaire verontreiniging, het ideale geneesmiddel voor de behandeling van de desinfectie van de het ziekenhuisriolering.

 

De desinfectie van het zwembadwater

 

Het chloordioxyde kan een verscheidenheid van infectieziekten en plankton groene algen van zwembadwater effectief doden. Het chloordioxyde samen met uitvlokking, adsorptie wordt gebruikt, zal de kwaliteit die van het pools uitstekende water onveranderd lange tijd houden.

 

Het bronwaterbehandeling van de olieveldinjectie

 

Het olieveld gaat vaak door een hoop van water vergezeld te ontginnen, en om het milieu te beschermen, die middelen behouden, aan irrigatiebronwater worden gekoppeld na ontzilting, ontvettend proces. Voor de controle van sulfaat-verminderende bacteriën, vergt de corrosie van het waterpijpleidingen van ijzerbacteriën, bactericidal behandeling. De studies hebben 16 soortenbiociden aangetoond dat: Het chloordioxyde is efficiënte remming van desulfovibrio wanneer het 10ppm is, en de andere biociden slechts 30ppm zijn efficiënt.

 

Bacteriële Slijmcontrole in Papierfabrieken.

 

Enkele belangrijke operationele problemen in papier en kartonnen productie worden veroorzaakt door proliferatie van microbiologische organismen in stroomversnelling en voorraadsystemen. Een oxyderend biocide, chloordioxyde kan de microbiologische groei controleren, die document malodors en verkleuring, verslechtering van vilt, materiaalcorrosie, het bevuilen van pijpen en douches, en document kwaliteitsproblemen zoals vlekken, vlekken en gaten veroorzaken.

 

Specificatie

 

Model Maximumopbrengst van beschikbare chloor Zoute consumptie Macht Voltage Buitenpijpdiameter
(g/h) (g/g van Cl2) (KW) (AC V) wateropname Desinfecterende afzet Rioleringsafzet
GBD-1000-ClO2 1000 1.6 <8> 380 DN40 DN50 DN25
GBD-1500-ClO2 1500 1.6 <12> 380 DN40 DN50 DN25
GBD-2000-ClO2 2000 1.6 <16> 380 DN40 DN50 DN25
GBD-2500-ClO2 2500 1.6 <20> 380 DN40 DN50 DN25
GBD-3000-ClO2 3000 1.6 <24> 380 DN40 DN50 DN32
GBD-3500-ClO2 3500 1.6 <28> 380 DN40 DN50 DN32
GBD-4000-ClO2 4000 1.6 <32> 380 DN40 DN50 DN32

 

De volledig Automatische van de Generatiesystemen van het Chloordioxyde Lage Elektrische weerstand 0

Contactgegevens
Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: wu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)