Thuis ProductenUVsterilisatiesysteem

Flexibele Modulaire de Eenheids Uitstekende Lichte Overbrenging van de Ontwerp UVsterilisatie

Certificaat
China Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Veel betere producten dan anderen. De technologie van de waterbehandeling is het beste. Betrouwbare fabriek en producten. Lange tijd zal samenwerken.

—— Mr.smith

Dank u voor de professionele dienst en de levertijd was zeer punctueel. Nog beter dan gaven tot wij van anderen opdracht. De samenwerking is zeer bevredigend en wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Cristiano Bellon

De generator van het natriumhypochloriet heeft voor meer dan een half jaar gelopen en tot dusver is geen mislukking voorgekomen. Het product is zeer goed. Ik ben verrast bij de lage kosten en de snelle levering. Het is totaal uit mijn verwachting.

—— Tyshawn

Ik ben online Chatten Nu

Flexibele Modulaire de Eenheids Uitstekende Lichte Overbrenging van de Ontwerp UVsterilisatie

Flexible Modular Design UV Sterilization Unit Excellent Light Transmittance
Flexible Modular Design UV Sterilization Unit Excellent Light Transmittance

Grote Afbeelding :  Flexibele Modulaire de Eenheids Uitstekende Lichte Overbrenging van de Ontwerp UVsterilisatie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Geemblue
Certificering: ISO9001 CE
Modelnummer: GB-30000-UV

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: NEGOTIABLE
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 40-45 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10 SET/MONTH
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: SS304 of SS316 Stroom: 30000 m3/D
Benodigd vermogen: 220V/380V, 50Hz Type lamp: Lichtbron
Levensduur van lamp: 12000 uren De dikte van de omhulselmuur: 1.5mm
Hoog licht:

ultraviolet sterilization systems

,

wastewater uv disinfection systems

Systeem van de het Afvalwaterdesinfectie van het niet-chemisch producten het Open Kanaal Gemeentelijke UV

 

 

Het open systeem van de kanaal UVdesinfectie

 

Met individueel verwijderbare modules en gestroomlijnd hydraulisch ontwerp, overeenkomstig de de industrienormen, is de Open het Kanaal UVdesinfectie van Geemblue een veilige, milieuvriendelijke en efficiënte manier om water te desinfecteren. Het kan het hoofd effectief verminderen verliest, beschermt het gehele systeem, geniet van goede het verzegelen prestaties, en verzekert UVdosislevering. Het is in de installaties van het grote en middelgrote grootteafvalwater, gemeentelijke afvalwaterinstallaties, teruggewonnen waterprojecten, industrieel afvalwater, aquicultuur de landbouw en andere plaatsen van toepassing geweest.

 

 

Component

 

UVmodule: Flexibel modulair ontwerp; Gemakkelijke systeemintegratie, installatie en verrichting. De gehele modulesteun heeft het in de schaduw stellen van apparaat. Elke volledige reeks van UVlampmodule omvat UVlamp, kwartsbuis, het kader van de roestvrij staalmodule en online auto-schoonmaakt apparaat. Elke UVlamp wordt gezet in een individuele kwartsbuis. De kwartsbuis wordt bevestigd op het kader door de zegelring om vermijden contacterend om het even welk staal op het kader. De lampen worden natuurlijk gekoeld door de riolering om het werk bij dezelfde temperatuur te verzekeren.

 

UVC lamp: De UVlamp van het lage drukmengsel. De lamp is de de intensiteits UVlamp van de lage drukhoogte. Het voorverwarmen verbetert het lampleven. 254nm golflengte, meer dan 12000 urenlevensduur. De lamp wordt in werking gesteld en door de elektronische ballast van veranderlijke machtsoutput gecontroleerd. De UVoutput is regelbaar tussen 50%~100%.

 

Kwartskoker & Zegelring: Hoge overbrenging meer dan 90%. Beschermingsklasse: IP68; Dikte van buismuur: 1.5mm; De noten van de kwartsbuis hebben het kartelen oppervlakte want een greep voor het aanhalen indient; De lamp wordt geassembleerd en van één eind van de kwartsbuis gedemonteerd. Kan zonder hulpmiddel worden verwijderd.

Elektrokabinet: Huisvestingsmateriaal: roestvrij staal 304; met voltmeter, (ontbreekt de niet resettable) tijdopnemer, lekkagebescherming, alarmsysteem; Ballast (met Ce-certificaat), Automatisch UVintensiteits Controlesysteem, en Centraal Controlesysteem

 

Auto-schoonmaakt Systeem: Het schoonmakende systeem wordt gecontroleerd door PLC en kan door de exploitant aan de het schoonmaken frequentie en het aantal worden aangepast het schoonmaken (Eens/1 ~ 500 uren). De verre hand of automatische schoonmakende controle kan door de de verrichtingsinterface en afstandsbediening worden gerealiseerd. De schoonmakende ring is uv-Bestand Teflon en Viton-rubber, en het metaaldeel wordt gemaakt van 316L-roestvrij staal. De schoonmakende ring heeft een levensduur van meer dan 3 jaar.

 

Het automatische Systeem van de Waterspiegelcontrole: Het omvatten unpowered kleppen en lage waterspiegelsensoren.

Unpowered poort gebruikt de bodemafzet om een minimumwaterspiegel en een minimumwaterspiegelverandering te handhaven. Houd de buis binnen dit gamma van variatie volledig wordt ondergedompeld die.

Wanneer de waterspiegel in het kanaal lange tijd onder de vastgestelde minimumwaterspiegel is, kan de lage waterspiegelsensor een alarm automatisch geven en de lamp doven.

 

 

Eigenschappen & Voordeel

 

● Rendabel kaderontwerp, roestvrij staalmateriaal. Individueel verwijderbare modules. Gemakkelijk om voor onderhoud te nemen en te vervangen.

 

● Ging Ingevoerde mengsellampen, de tijd van het meer dan 12000 urenleven vooruit.

 

● Uitstekende lichte overbrenging & high-purity kwartskokers.

 

● Automatisch koker afvegend systeem. De het afvegen opeenvolging komt automatisch met vooraf ingestelde intervallen zonder uitstekende de prestaties elektronische ballast van de exploitantbetrokkenheid voor.

 

● Met zijn hoge stabiliteit, goede hittedissipatie, constante UVoutput, machtscoëfficiënt meer dan 0,99, veranderlijke output (macht 50-100%), stap verlengt minder regelgeving en programmeerbaar voorverwarmd begin, het de het levenstijd van de UVlampen meer dan 20%

 

● Het gebaseerde centrum van de systeemcontrole onophoudelijk controleert en beheerst UVlampstatus, lichtintensiteit, online lichte overbrenging en temperatuur, gemakkelijk voor exploitant om het gehele systeem te controleren en te beheersen.

 

 

Vergelijking tussen Natriumhypochloriet en UV:

 

Parameters Natriumhypochloriet (NaClO) UV
Overblijvende giftigheid Gifstof aan het aquatische leven. Niet-toxisch – UVdesinfectiedosis om eender wat niet aan het water, buiten licht toe te voegen. Dientengevolge, wordt het omringende milieu in geen geval berokkend.
Desinfectiebijproducten (DBPs) Ja - Zelfde carcinogene DBPs zoals chloorgas. DBPs wordt niet verwijderd of met dechlorering verminderd. Niets
Corrosief Ja – uiterst corrosief Niets
Communautaire Veiligheidsrisico's Laag – Wegens een beperkte houdbaarheid, NaClO vereist frequente vervoer en levering. Niets – vormt geen veiligheidsbedreiging voor de het omringen gemeenschap.
De Risico's van de exploitantveiligheid Gematigd – Wegens corrosieve eigenschappen, moet voorzichtig worden behandeld en worden opgeslagen. Laag – de UVmodule moet worden uitgezet als de arbeider module uit het kanaal opheft om blootstelling aan UVlicht te verhinderen.
Behandelingsprestaties Cryptosporidium en Giardia zijn vrijwel onaangetast. In het afgelopen decennium, hebben deze ziekteverwekkers ziekte-uitbraken veroorzaakt die honderdduizenden mensen beïnvloeden. De UVdesinfectie is hoogst efficiënt tegen een grote verscheidenheid van ziekteverwekkers, met inbegrip van chloor-bestand organismen zoals Cryptosporidium en Giardia.
Veranderende Verordeningen De verordeningen worden meer en meer stringent om de hoeveelheid chemische producten en desinfectiebijproducten in het water te beperken. Dientengevolge, zal de verrichting van chemisch-gebaseerde behandelingssystemen meer duur en complex blijven worden. UV is passend om huidige en toekomstige verordeningen te ontmoeten. Het proces is veilig, eenvoudig en voegt geen chemische producten aan het water toe.
Overblijvende Vereiste Verwijdering Ja – afhankelijk van regionale verordeningen. De gevolgen op lange termijn van het lossen van dechlorinated samenstellingen in het milieu zijn onbekend. Nr
Samenvatting Het hypochloriet heeft sommige significante milieuzorgen verbonden aan DBPs en overblijvende giftigheid. Het hypochloriet wordt niet beschermd tegen het toekomstige aanhalen van verordeningen UV voegt om het even wat niet aan het water, buiten licht toe. UV creeert geen DBPs en is ook veilig en gemakkelijk voor Exploitanten te handhaven.

 

Flexibele Modulaire de Eenheids Uitstekende Lichte Overbrenging van de Ontwerp UVsterilisatie 0

Contactgegevens
Guangzhou Geemblue Environmental Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: wu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)