Bericht versturen
China De Generator van het natriumhypochloriet fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Francis

WhatsAPP : +8613570976228

Free call

Onderzoek naar Sterk Alkalisch Geëlektrolyseerd Water in het Medische Instrument Schoonmaken

May 25, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Onderzoek naar Sterk Alkalisch Geëlektrolyseerd Water in het Medische Instrument Schoonmaken

Onderzoek naar Sterk Alkalisch Geëlektrolyseerd Water in het Medische Instrument Schoonmaken

 

De medische apparaten verwijzen naar allerlei die apparaten op het medische gebied worden gebruikt, met inbegrip van diverse apparaten voor klinische diagnose en behandeling, medische experimenten en klinische onderzoeken door.

 

Medisch apparaat het schoonmaken verwijst naar het proces om het vuil (met inbegrip van bloed, weefsel, proteïne, enz.) en sommige micro-organismen te verwijderen in bijlage aan de oppervlakte van medische apparaten, werktuigen en artikelen. Schoon te maken en te verwijderen doelstellingen: proteïnen, koolhydraten, hemoglobine, lipiden, anorganische ionen, microbiële ladingen, endotoxins, enz.

De medisch apparaat reinigingsmethodes omvatten hoofdzakelijk het hand schoonmaken en het mechanische schoonmaken.

laatste bedrijfsnieuws over Onderzoek naar Sterk Alkalisch Geëlektrolyseerd Water in het Medische Instrument Schoonmaken  0

De hand reinigingsmethode is hoofdzakelijk geschikt voor vlekken die moeilijk om zijn te verwijderen door mechanische schoon te maken. Alvorens het mechanische schoonmaken te gebruiken, wordt de hand reinigingsmethode gebruikt voor voorbehandeling. Gerichte verwijdering van natte - en - droge bloedvlekken, vlekken, roest, schaal, chemische residu's, medische lijmresidu's, enz. op instrumenten.

 

Het mechanische schoonmaken is geschikt voor het schoonmaken van conventionele instrumenten. Het gemechaniseerde het schoonmaken proces kan het werkefficiency verbeteren. De hard gemaakte procedure elimineert de instabiliteit van menselijke factoren in het hand schoonmaken, verzekert de kwaliteit van instrumenten het schoonmaken en desinfectie, en vermindert beroepsblootstelling, besmetting en milieuvervuiling die door het chemische doorweken en desinfectie kunnen worden veroorzaakt. verontreinig.

 

Algemeen het gebruikte mechanische verwijst schoonmaken naar het ultrasone schoonmaken. Het ultrasone schoonmaken verwijst naar het gebruik van ultrasone golven in water trillen om „luchteffect“ te veroorzaken voor het schoonmaken. Het is geschikt voor wasprecisie en complexe instrumenten.

 

Het schoonmaken is de belangrijkste verbinding in het volledige werkschema van het centrum van de desinfectielevering. Omdat de kwaliteit van instrument het schoonmaken met de kwaliteit van gesteriliseerde punten direct verwant is, beïnvloedt het percentage van sterilisatie direct de veiligheid van de volledige medische behandeling. De gebruikte instrumenten zijn ernstig verontreinigd, en vele instrumenten bevatten bloed, etters, droog uitwerpsel en afscheidingen. Als schoonmaken niet grondig is, zal het het moeilijk maken om sterilisatiemislukking te steriliseren of te veroorzaken. De binnenlandse onderzoeken hebben dat sommige geheime bloedpositieven nog op sommige gesteriliseerde instrumenten, vooral die met tanden, hiaten bestaan bewezen, zijn de poriën en de verbindingen moeilijk schoon te maken, wat gemakkelijk tot het onvolledige schoonmaken kan leiden. Het onvolledige die schoonmaken van proteinaceous organische stoffen op medische apparaten worden vervuild heeft een beschermend effect op micro-organismen en kan sterilisatiemislukking gemakkelijk veroorzaken. De redenen voor het onvolledige schoonmaken van instrumenten zijn hoofdzakelijk toe te schrijven aan ontoereikende aandacht aan het schoonmaken, het ontoereikende borstelen, verwaarlozing en weglating van moeilijk-aan-schone delen, ongepaste detergent of reinigingsmethodes, enz.

 

In 2014, gebruikten Li Xinwu en anderen van het Milieu en Met betrekking tot de gezondheid Instituut van de Productveiligheid van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie alkalisch geëlektrolyseerd water om het het schoonmaken effect van medische apparatuur te bestuderen:

De experimentator gebruikte alkalisch geëlektrolyseerd water (pH waarde 11,62 ~ 11,66, ORP-waarde -830,0 ~ -851,2) plus ultrasone methode om stevige vlot, stevige getande en lumenmedische apparaten schoon te maken, en het het schoonmaken effect werd vergeleken met conventionele Methode, werden het alkalische water zonder ultrasone methode en de controlegroep vergeleken; tegelijkertijd, werd de corrosie van metaal in alkalisch water wordt doorweekt dat getest.

 

De testresultaten zijn als volgt:

①Het schoonmaken effect van stevige vlotte instrumenten

Het het schoonmaken effect van medische die schaar, onder de 4 groepen wordt vergeleken, het het schoonmaken effect van alkalisch water plus het ultrasone schoonmaken en zonder het ultrasone schoonmaken zijn fundamenteel hetzelfde, maar het het schoonmaken effect van de eerste twee groepen is beter dan de conventionele reinigingsmethode.

 

②Het schoonmaken effect van stevige getande instrumenten

Het het schoonmaken effect van gebogen die hemostat, onder de 4 groepen wordt vergeleken, het het schoonmaken effect van het alkalische water plus ultrasone reinigingsmethode is beter dan de conventionele methode en het alkalische water zonder ultrasone reinigingsmethode, en het het schoonmaken effect van laatstgenoemden twee is fundamenteel hetzelfde

 

③Het schoonmaken effect van luminal instrumenten

Het vaginale irrigatie het schoonmaken effect, de vergelijking tussen 4 groepen, het alkalische water plus ultrasone groep, het alkalische water zonder ultrasone groep en conventionele methodegroep, 3 groepen het schoonmaken gevolgen, in paren vergelijking, het tonen aan dat voor lumenapparaten, 3 reinigingsmethodes het effect fundamenteel hetzelfde is.

 

④Corrosiviteit van alkalisch water aan metaal

De corrosietests aangaande 4 soorten metalen bewijzen dat het alkalische water geen corrosie aan roestvrij staal en koper, fundamenteel milde corrosie aan koolstofstaal, en strenge corrosie aan aluminium heeft.

 

De resultaten van deze studie bewijzen dat het alkalische geëlektrolyseerde water een beter het schoonmaken effect op diverse types van medische instrumenten heeft, en het is beter dan de conventionele reinigingsmethode die enzym-bevattende detergentia gebruiken. Als de ultrasone behandeling wordt toegevoegd, zal het het schoonmaken en ontsmettingseffect van alkalisch geëlektrolyseerd water verminderen. Beter; het heeft fundamenteel geen corrosieeffect op roestvrij staal en het koper, heeft weinig milieuvervuiling en lage kosten van gebruik, zodat kan het volledig voor het schoonmaken en ontsmetting van medische apparatuur worden gebruikt.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in