Bericht versturen
China De Generator van het natriumhypochloriet fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Francis

WhatsAPP : +8613570976228

Free call

De functie van hypochlorous zuur (HOCl)

May 5, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De functie van hypochlorous zuur (HOCl)

1 Bactericidal prestaties - de meest fundamentele en belangrijkste functie van hypochlorous zuur

 

De sterilisatie is de belangrijkste functie van hypochlorous zuur. De oppervlakte van het celmembraan van micro-organismen negatief - geladen, zodat wordt kan het hypochloriet (CLO, ook negatief - geladen) niet het celbinnenland gemakkelijk ingaan, terwijl hypochlorous zuur (HClO) neutrale Kleine molecules is die het celmembraan kunnen doordringen, het binnenland van de cel ingaan, en met DNA en mitochondria binnen het reageren, veroorzakend het om te sterven. Onnodig te zeggen, worden veel andere functies van hypochlorous zuur afgeleid uit deze functie.

 

2 de prestaties van het versheidsbehoud - uitbreiding van hypochlorous zure sterilisatiefunctie

Het geëlektrolyseerde hypochlorous zure water behoort tot het doorwekende antiseptische bewaarmiddel, dat het doel van antiseptisch en vers behoud door te doorweken, bereikt te bespuiten, enz. Het hypochlorous zure water kan de pathogene micro-organismen op de oppervlakte of de binnenkant van vruchten en groenten doden of controleren, en kan het groeipercentage vruchten en groenten aanpassen na het oogsten. ademhalingsmetabolisme.

De studies hebben dat het lichtjes zuurrijke hypochlorous zure water niet alleen een vers-houdt effect op vruchten en groenten, heeft maar ook een goed vers-houdt effect op vee en gevogelteproducten en aquatische producten heeft, aangetoond en de stabiliteit van hun kwaliteitsindicatoren kunnen ook verzekeren.

 

3 het desodoriseren prestaties - hypochlorous zuur kan een verscheidenheid van geurmolecules ontbinden

Hypochlorous zure water heeft een uitstekend verwijderingseffect op dimethyl bisulfide (geur zoals rotte kool), ammoniak (geur zoals urine), propaanzuur (scherpe geur met zoet en zuur en gebrand) Waterstof (geur zoals rotte eieren), trimethylamine (geur zoals rotte vissen), n-butyric zuur (zweetgeur), n-valeriaan goed ook uitgevoerd zuur (geur van natte sokken).

 

4 de prestaties van de formaldehydeverwijdering - hypochlorous zure oxydatie kan formaldehyde ontbinden

Hypochlorous zure water kan ook voor binnenformaldehydeverwijdering worden gebruikt. wegens zijn sterke oxyderende eigenschappen, heeft hypochlorous zure water een bepaald verwijderingseffect op formaldehyde in de lucht door het bespuiten, en zijn reactie is als volgt:

 

HCHO+HClO=HCOOH+HCl

 

Het rapport toont aan dat wanneer wordt hypochlorous zuur gebruikt voor atomisering 10 minuten, de formaldehydeconcentratie in de 0.8m ³ incubatordalingen van 0.95ppm aan 0.21ppm, met een dalingstarief van 77,9%. Wanneer het dichtbij de kritieke waarde van de specificatie van de formaldehydeconcentratie, naarmate de tijd vordert, de dalingen van de formaldehydeconcentratie langzaam, bereikt en het vergt ongeveer 6 minuten van 0.11ppm aan 0.07ppm te laten vallen.

 

5 bevordert het gekronkelde helen - een ideale gekronkelde zorgagent

Het gekronkelde helen is een fysiologisch proces die de coördinatie van diverse cytokines en de groeifactoren impliceren, die celbiologie zoals celbeweging, adhesie, proliferatie en differentiatie impliceren.

 

De stabiele HOCl-oplossing doet dienst als ideale gekronkelde zorgoplossing voor zijn krachtig en snel dodend effect op verschillende types van micro-organismen, biofilms en bacteriën in biofilms. Ten tweede, heeft het dose-dependent gunstige gevolgen voor fibroblast en keratinocyte migratie. Tegelijkertijd, hebben de studies aangetoond dat 0,01% hypochlorous zure oplossing het aantal nieuwe haarvaten in weefsel van de ratten het gekronkelde korreling kan verhogen en het niveau van fibroblasten in weefsel van de ratten het gekronkelde korreling verhogen, dat een basis voor klinisch gebruik kan vormen. Deze kenmerken maken HOCl-tot oplossing een ideale gekronkelde zorgagent.

 

6 Antipruritic Eigenschappen – Hypochlorous Zuur vermindert het Jeuken en Ontsteking in het Lichaam

 

De studie van het noordencarolina state university T. Fukuyama vond dat de behandeling met HOCl-hydrogel letsel ontwikkeling en het krassen verhindert. Wanneer beheerd na volledig ontwikkelde letsels, verminderde HOCl letsels en het krassen gedrag in een gelijkaardige mate als positieve controle, 0,1% betamethasonedipropionate zalf. Het therapeutische effect van HOCl werd aangetoond door de afscheiding van ontstekingscytokines in de beïnvloede huidweefsels van NC/Nga-muizen te verminderen. Voorts verminderde HOCl beduidend productie IL-12 in mBMDCs. De vermindering van het krassen van gedrag werd door geschade reacties op verscheidene die pruritants aangetoond van de dorsale neuronen van de wortelpeesknoop van NC/Nga-muizen aan het eind van de studie accijns op wordt gelegd op. Deze gegevens stellen voor dat HOCl direct sensorische reacties vermindert, daardoor beduidend verminderend in vivo het jeuken en ontsteking.

 

7 de prestaties van de pesticidesubstitutie - hypochlorous zuur kan gewassenziekten verhinderen

 

Het lichtjes zuurrijke hypochlorous zure water vervangt of vervangt gedeeltelijk chemische bestrijdingsmiddelen om gewassenziekten te verhinderen en te controleren, wat niet alleen het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen vermindert, maar ook heeft grote voordelen in termen van veiligheid in gebruik, gemak in verrichting en economie.

 

Het onderzoeksteam Professor Li Lite van de Landbouwuniversiteit van China nam het lood in het leiden van onderzoek naar geëlektrolyseerd water in de controle van de gewassenziekte in mijn land. Vanaf 2003 tot 2009, toonde het onderzoeksteam aan dat het zuurrijke geëlektrolyseerde hypochlorous zure water tegen druivenanthracnose efficiënt is, heeft de komkommer poederachtige schimmel, tarweziekten zoals streeproest en de vorm van het tomatenblad goede controlegevolgen.

 

In 2003, identificeerde het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij van Japan hypochlorous zuur die water (slechts door elektrolyse van zoutzuur of kaliumchloridewaterige oplossing wordt verkregen) als specifiek pesticide.

 

8 de groei bevorderende Eigenschappen – Hypochlorous Zuur bevordert de Installatiegroei

De irrigatie van installaties met geëlektrolyseerd hypochlorous zuur water toont ook een significant de groei bevorderend effect. Enerzijds, is dit effect toe te schrijven aan de afschaffing van grond-gedragen ziekten, en anderzijds, is het toe te schrijven aan de activering van vele minerale elementen in de grond door geëlektrolyseerd hypochlorous zuur water. , daardoor bevorderend de groei en het metabolisme van de installatie; het behandelde water heeft kleinere moleculaire groepen, wat bevorderlijker is voor het watermetabolisme en bereikt het doel om de groei te bevorderen. Zijn de groei bevorderend effect is veelzijdig. Nochtans, is het de groei bevorderende effect van hypochlorous zuur water op installaties nog niet duidelijk, en er kunnen verschillen onder verschillende gewassen zijn, die verder moeten worden bestudeerd.

 

9 verwijdering van Aflatoxin - Oxydatieve Capaciteit van Hypochlorous Zuur

 

Aflatoxin wordt geproduceerd door parasiticus Aspergillus flavus en Aspergillus. Onder aflatoxins, is aflatoxin B1 (AFB1) het giftigst en carcinogeen.

 

AFB1 heeft een brede distributiewaaier, en AFB1-de verontreiniging is ontdekt in korrel, olie, dieren en plant voedsel, zoals pinda's, graan, rijst, tarwe, bonen, noten, vlees, melk en zuivelproducten, en aquatische producten. Onder hen, zijn de pinda en het graan het meest verontreinigd. Alle landen hechten groot belang aan de problemen van Aspergillus flavusbesmetting en toxineb1 verontreiniging in landbouwproducten, voedsel en voer. In 1993, werd AFB1 aangewezen als Klasse 1 carcinogeen door het Kankeronderzoekinstituut van de Wereldgezondheidsorganisatie, en het is het giftigste natuurlijke momenteel gekende vergift.

 

Xiong Ke et al. gebruikt zuurrijk elektrolytisch hypochlorous zuur water om AFB1 te verwijderen, en geïdentificeerd en geëvalueerd de veiligheid van de geproduceerde producten. Om het mechanisme van AFB1-het reinigen door zure elektrolyse van hypochlorous zuur water te openbaren. De testresultaten tonen aan dat: na high-resolution analyse van de massaspectrometrie, is de relatieve moleculaire massa van het belangrijkste die product door de verwijdering van AFB1 door zuurrijk hypochlorous zuur water wordt geproduceerd 364, en de chemische formule is C17H13ClO7. Gecombineerd met NMR analyse, bevestigde men dat het onbekende product 8 chloor-9-hydroxy-Aflatoxin B1 (8-cl-9-OH-AFB1) was. Het is een organische molecule met amphiphilic eigenschappen. De veiligheidsonderzoeksresultaten van het product tonen aan dat het product geen mutageen karakter heeft, is zijn IC50-waarde van de halve dodelijke dosisconcentratie ongeveer 150 mmol/L, en het heeft geen toxisch effect op cellen. De toepassingsveiligheid van AFB1-verwijdering door zuurrijk elektrolytisch hypochlorous zuur water wordt verduidelijkt, en veilig, efficiënt en het beloven van nieuwe manier wordt om AFB1-verontreiniging te verwijderen verstrekt.

 

10 de prestaties van de mijtverwijdering - hypochlorous zuur kan mijten verwijderen

De mijten zijn microscopisch ongedierte dat niet gemakkelijk door het blote oog wordt gezien, en er zijn vele types. Tot dusver, zijn meer dan 40 species van mijten gevonden levend in de woonkamer, waarvan meer dan tien met menselijke gezondheden verwant zijn. De gemeenschappelijkste zijn stofmijten, acaroid mijten, demodex mijten, en schurftmijten. Het onderzoek toont aan dat over 97% van volwassenen met mijten besmet zijn, waarvan de stofmijten de belangrijkste zijn. De karkassen, de afscheidingen, en de afscheidingen van de stofmijt zijn allergenen die ziekte kunnen veroorzaken. Zij kweken op tapijten, banken, pluchespeelgoed, beddegoed, kussens, matrassen, en hoofdkussenkernen. Zij voeden op menselijk zweet, afscheidingen, en afgebladderde dander, en hun reproductiesnelheid is uiterst snel.

1 Bactericidal prestaties - de meest fundamentele en belangrijkste functie van hypochlorous zuur

 

De sterilisatie is de belangrijkste functie van hypochlorous zuur. De oppervlakte van het celmembraan van micro-organismen negatief - geladen, zodat wordt kan het hypochloriet (CLO, ook negatief - geladen) niet het celbinnenland gemakkelijk ingaan, terwijl hypochlorous zuur (HClO) neutrale Kleine molecules is die het celmembraan kunnen doordringen, het binnenland van de cel ingaan, en met DNA en mitochondria binnen het reageren, veroorzakend het om te sterven. Onnodig te zeggen, worden veel andere functies van hypochlorous zuur afgeleid uit deze functie.

 

2 de prestaties van het versheidsbehoud - uitbreiding van hypochlorous zure sterilisatiefunctie

Het geëlektrolyseerde hypochlorous zure water behoort tot het doorwekende antiseptische bewaarmiddel, dat het doel van antiseptisch en vers behoud door te doorweken, bereikt te bespuiten, enz. Het hypochlorous zure water kan de pathogene micro-organismen op de oppervlakte of de binnenkant van vruchten en groenten doden of controleren, en kan het groeipercentage vruchten en groenten aanpassen na het oogsten. ademhalingsmetabolisme.

De studies hebben dat het lichtjes zuurrijke hypochlorous zure water niet alleen een vers-houdt effect op vruchten en groenten, heeft maar ook een goed vers-houdt effect op vee en gevogelteproducten en aquatische producten heeft, aangetoond en de stabiliteit van hun kwaliteitsindicatoren kunnen ook verzekeren.

 

3 het desodoriseren prestaties - hypochlorous zuur kan een verscheidenheid van geurmolecules ontbinden

Hypochlorous zure water heeft een uitstekend verwijderingseffect op dimethyl bisulfide (geur zoals rotte kool), ammoniak (geur zoals urine), propaanzuur (scherpe geur met zoet en zuur en gebrand) Waterstof (geur zoals rotte eieren), trimethylamine (geur zoals rotte vissen), n-butyric zuur (zweetgeur), n-valeriaan goed ook uitgevoerd zuur (geur van natte sokken).

 

4 de prestaties van de formaldehydeverwijdering - hypochlorous zure oxydatie kan formaldehyde ontbinden

Hypochlorous zure water kan ook voor binnenformaldehydeverwijdering worden gebruikt. wegens zijn sterke oxyderende eigenschappen, heeft hypochlorous zure water een bepaald verwijderingseffect op formaldehyde in de lucht door het bespuiten, en zijn reactie is als volgt:

 

HCHO+HClO=HCOOH+HCl

 

Het rapport toont aan dat wanneer wordt hypochlorous zuur gebruikt voor atomisering 10 minuten, de formaldehydeconcentratie in de 0.8m ³ incubatordalingen van 0.95ppm aan 0.21ppm, met een dalingstarief van 77,9%. Wanneer het dichtbij de kritieke waarde van de specificatie van de formaldehydeconcentratie, naarmate de tijd vordert, de dalingen van de formaldehydeconcentratie langzaam, bereikt en het vergt ongeveer 6 minuten van 0.11ppm aan 0.07ppm te laten vallen.

 

5 bevordert het gekronkelde helen - een ideale gekronkelde zorgagent

Het gekronkelde helen is een fysiologisch proces die de coördinatie van diverse cytokines en de groeifactoren impliceren, die celbiologie zoals celbeweging, adhesie, proliferatie en differentiatie impliceren.

 

De stabiele HOCl-oplossing doet dienst als ideale gekronkelde zorgoplossing voor zijn krachtig en snel dodend effect op verschillende types van micro-organismen, biofilms en bacteriën in biofilms. Ten tweede, heeft het dose-dependent gunstige gevolgen voor fibroblast en keratinocyte migratie. Tegelijkertijd, hebben de studies aangetoond dat 0,01% hypochlorous zure oplossing het aantal nieuwe haarvaten in weefsel van de ratten het gekronkelde korreling kan verhogen en het niveau van fibroblasten in weefsel van de ratten het gekronkelde korreling verhogen, dat een basis voor klinisch gebruik kan vormen. Deze kenmerken maken HOCl-tot oplossing een ideale gekronkelde zorgagent.

 

6 Antipruritic Eigenschappen – Hypochlorous Zuur vermindert het Jeuken en Ontsteking in het Lichaam

 

De studie van het noordencarolina state university T. Fukuyama vond dat de behandeling met HOCl-hydrogel letsel ontwikkeling en het krassen verhindert. Wanneer beheerd na volledig ontwikkelde letsels, verminderde HOCl letsels en het krassen gedrag in een gelijkaardige mate als positieve controle, 0,1% betamethasonedipropionate zalf. Het therapeutische effect van HOCl werd aangetoond door de afscheiding van ontstekingscytokines in de beïnvloede huidweefsels van NC/Nga-muizen te verminderen. Voorts verminderde HOCl beduidend productie IL-12 in mBMDCs. De vermindering van het krassen van gedrag werd door geschade reacties op verscheidene die pruritants aangetoond van de dorsale neuronen van de wortelpeesknoop van NC/Nga-muizen aan het eind van de studie accijns op wordt gelegd op. Deze gegevens stellen voor dat HOCl direct sensorische reacties vermindert, daardoor beduidend verminderend in vivo het jeuken en ontsteking.

 

7 de prestaties van de pesticidesubstitutie - hypochlorous zuur kan gewassenziekten verhinderen

 

Het lichtjes zuurrijke hypochlorous zure water vervangt of vervangt gedeeltelijk chemische bestrijdingsmiddelen om gewassenziekten te verhinderen en te controleren, wat niet alleen het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen vermindert, maar ook heeft grote voordelen in termen van veiligheid in gebruik, gemak in verrichting en economie.

 

Het onderzoeksteam Professor Li Lite van de Landbouwuniversiteit van China nam het lood in het leiden van onderzoek naar geëlektrolyseerd water in de controle van de gewassenziekte in mijn land. Vanaf 2003 tot 2009, toonde het onderzoeksteam aan dat het zuurrijke geëlektrolyseerde hypochlorous zure water tegen druivenanthracnose efficiënt is, heeft de komkommer poederachtige schimmel, tarweziekten zoals streeproest en de vorm van het tomatenblad goede controlegevolgen.

 

In 2003, identificeerde het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij van Japan hypochlorous zuur water (dat slechts door elektrolyse van zoutzuur of kaliumchloridewaterige oplossing wordt verkregen) als specifiek pesticide.

 

8 de groei bevorderende Eigenschappen – Hypochlorous Zuur bevordert de Installatiegroei

De irrigatie van installaties met geëlektrolyseerd hypochlorous zuur water toont ook een significant de groei bevorderend effect. Enerzijds, is dit effect toe te schrijven aan de afschaffing van grond-gedragen ziekten, en anderzijds, is het toe te schrijven aan de activering van vele minerale elementen in de grond door geëlektrolyseerd hypochlorous zuur water. , daardoor bevorderend de groei en het metabolisme van de installatie; het behandelde water heeft kleinere moleculaire groepen, wat bevorderlijker is voor het watermetabolisme en bereikt het doel om de groei te bevorderen. Zijn de groei bevorderend effect is veelzijdig. Nochtans, is het de groei bevorderende effect van hypochlorous zuur water op installaties nog niet duidelijk, en er kunnen verschillen onder verschillende gewassen zijn, die verder moeten worden bestudeerd.

 

9 verwijdering van Aflatoxin - Oxydatieve Capaciteit van Hypochlorous Zuur

 

Aflatoxin wordt geproduceerd door parasiticus Aspergillus flavus en Aspergillus. Onder aflatoxins, is aflatoxin B1 (AFB1) het giftigst en carcinogeen.

 

AFB1 heeft een brede distributiewaaier, en AFB1-de verontreiniging is ontdekt in korrel, olie, dieren en plant voedsel, zoals pinda's, graan, rijst, tarwe, bonen, noten, vlees, melk en zuivelproducten, en aquatische producten. Onder hen, zijn de pinda en het graan het meest verontreinigd. Alle landen hechten groot belang aan de problemen van Aspergillus flavusbesmetting en toxineb1 verontreiniging in landbouwproducten, voedsel en voer. In 1993, werd AFB1 aangewezen als Klasse 1 carcinogeen door het Kankeronderzoekinstituut van de Wereldgezondheidsorganisatie, en het is het giftigste natuurlijke momenteel gekende vergift.

 

Xiong Ke et al. gebruikt zuurrijk elektrolytisch hypochlorous zuur water om AFB1 te verwijderen, en geïdentificeerd en geëvalueerd de veiligheid van de geproduceerde producten. Om het mechanisme van AFB1-het reinigen door zure elektrolyse van hypochlorous zuur water te openbaren. De testresultaten tonen aan dat: na high-resolution analyse van de massaspectrometrie, is de relatieve moleculaire massa van het belangrijkste product dat door de verwijdering van AFB1 door zuurrijk hypochlorous zuur water wordt geproduceerd 364, en de chemische formule is C17H13ClO7. Gecombineerd met NMR analyse, bevestigde men dat het onbekende product 8 chloor-9-hydroxy-Aflatoxin B1 (8-cl-9-OH-AFB1) was. Het is een organische molecule met amphiphilic eigenschappen. De veiligheidsonderzoeksresultaten van het product tonen aan dat het product geen mutageen karakter heeft, is zijn IC50-waarde van de halve dodelijke dosisconcentratie ongeveer 150 mmol/L, en het heeft geen toxisch effect op cellen. De toepassingsveiligheid van AFB1-verwijdering door zuurrijk elektrolytisch hypochlorous zuur water wordt verduidelijkt, en veilig, efficiënt en het beloven van nieuwe manier wordt om AFB1-verontreiniging te verwijderen verstrekt.

 

10 de prestaties van de mijtverwijdering - hypochlorous zuur kan mijten verwijderen

De mijten zijn microscopisch ongedierte dat niet gemakkelijk door het blote oog wordt gezien, en er zijn vele types. Tot dusver, zijn meer dan 40 species van mijten gevonden levend in de woonkamer, waarvan meer dan tien met menselijke gezondheden verwant zijn. De gemeenschappelijkste zijn stofmijten, acaroid mijten, demodex mijten, en schurftmijten. Het onderzoek toont aan dat over 97% van volwassenen met mijten besmet zijn, waarvan de stofmijten de belangrijkste zijn. De karkassen, de afscheidingen, en de afscheidingen van de stofmijt zijn allergenen die ziekte kunnen veroorzaken. Zij kweken op tapijten, banken, pluchespeelgoed, beddegoed, kussens, matrassen, en hoofdkussenkernen. Zij voeden op menselijk zweet, afscheidingen, en afgebladderde dander, en hun reproductiesnelheid is uiterst snel.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in