Bericht versturen
China De Generator van het natriumhypochloriet fabrikant

100g/H aan 5kg/H-de Producten Elektrolytische Cel die van de Titaniumelektrode bij 0~60℃ voor Edele Metalen werken

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: Geemblue
Certificering: CE, ISO9001
Model Number: EC-100
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 25-35 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50set/month

Gedetailleerde informatie

Elektrolyt: Pekel/zeewater Verschijning: Aangepast
Output: 100g/h to5kg/h PH niveau: 1~14
Ingangsstroom: 52A Inhoud van edel metaal: 10g/m2-100g/m2
Inputvoltage: 10~25V Deklaag: Ru-IRL-PT
Grondstof: Titanium
Hoog licht:

De Elektrodenproducten van het elektrolytische Celtitanium

,

De Producten van de titaniumelektrode voor Edele Metalen

Productomschrijving

Hoog - kwaliteit 100g/h aan de Elektrolytische Cel die van 5kg/h – bij 0~60℃ voor Edele Metalen werken

Productomschrijving:

Deze reeks producten is een het titaniumelektrode van het rutheniumiridium, die van krachtig titaniummateriaal als belangrijkst substraat van het elektrodenblad wordt gemaakt en met een bepaald deel van het edele metaal van het rutheniumiridium met een laag bedekt.

Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt in de productie van chlooralkali-industrie, evenals in de elektrolyseproductie van functioneel water, de galvaniserende industrie, schip kathodische bescherming, enz. In deze toepassingen, heeft deze reeks producten vele voordelen die het de industrie gemiddelde niveau overschrijden.

Bijvoorbeeld, in de productie van het ontsmettingsmiddel van het natriumhypochloriet door elektrolyse, hebben de elektrodenplaten van deze reeks een veel lager potentieel van de chloorevolutie dan andere elektrodenplaten, die in lager energieverbruik voor overkantreacties en elektrode verwarmen in vergelijking met andere elektrodenplaten resulteren. Dit verzekert elektrolyseefficiency terwijl ook het verminderen van het werkenergieverbruik en het uitbreiden van levensduur.

100g/H aan 5kg/H-de Producten Elektrolytische Cel die van de Titaniumelektrode bij 0~60℃ voor Edele Metalen werken 0

 

Eigenschappen:

Wij hebben een nieuw deklaagproces ontwikkeld - het proces van de kettings nano deklaag - dat een regelmatige geometrische structuurketen tussen RuO2 en IrO2 in de deklaag vormt. Dit verstrekt een veel strakkere en vastere verbinding tussen de deklaag en het substraat, en verhoogt zo de uniformiteit van de deklaagdikte; beduidend verbeterend de levensduur.

Bovendien, is de daling van het potentieel van de chloorevolutie voor dit proces bijzonder opmerkelijk aangezien het in de toepassing van de chlor alkaliindustrie zo voordelig is; de elektrolyse van hydroxydeionen zal niet meer bovenmatig zijn wat elektrolyse verre efficiënter en economisch maakt. Het lagere potentieel van de chloorevolutie is toe te schrijven aan de unieke samenstellingsverhouding en de regelmatige nano kettingsstructuur.

Het nieuwe proces van de kettingsdeklaag heeft een hogere activiteit van edele metalen toe te schrijven aan het redelijke aandeel van edele metalen en zijn bindende structuur, daarom is het gevoeliger voor elektrolytische reacties. Dit verhoogt zijn doeltreffendheid in de ruwe omstandigheden. De tests hebben dat zijn levensduur veel hoger is dan gelijkaardige producten op de markt, met een huidige dichtheid van 40000 A/m2 en H2SO4 van a1 mol/L elektrolyt aangetoond, kan het stabiel en onophoudelijk meer dan 60 uren werken.

 

Toepassingen:

De chloorindustrie is één van de oudste en grootste chemische industrieën. Het impliceert de productie van natriumhypochloriet en de elektrolytische productie van chloordioxyde.

De de zeewaterelektrolyse en chlorering zijn ook een belangrijk stuk van de chloorindustrie. Het proces wordt gebruikt om doorgevend water te steriliseren om algenopeenhoping te vermijden, evenals metalen in chloridesystemen via elektrochemisch deposito te deponeren.

De chloor kan ook voor waterbehandeling worden gebruikt. De elektroden gezet in zout water worden gebruikt tijdens elektrodialyse aan afzonderlijke ionen zoals natrium en chloride. Dit proces kan voor drinkbaar water en zeewaterontzilting, ionenuitwisseling, en het behandelen van afvalwater worden gebruikt.

 

Aanpassing:

De Producten van de titaniumelektrode

Merknaam: Geemblue
ModelNumber: EG-100
Plaats van Oorsprong: China
Het levenstijd: 2~5 jaar
Technologie: Nano Deklaag
Onedel Metaal: GR1/GR2 titanium
Inhoud van Edel Metaal: 10g/m2-100g/m2
Toepassing: Waterbehandeling

Is de EG-100 Titaniumelektrode van Geemblue de perfecte keus voor uw behoeften van de waterbehandeling. Geconstrueerd met GR1/GR2-Titanium en met een laag bedekt met een Nano Deklaag, is dit product een hoogste-rijkeus voor waterbehandeling. Met een het levenstijd van 2~5 jaar en een inhoud van edel metaal van 10g/m2-100g/m2, zijn onze Producten van de Titaniumelektrode het beste op de markt.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor de Producten van de Titaniumelektrode

De producten van de titaniumelektrode worden verpakt zorvuldig om ervoor te zorgen dat het product de klant in perfecte voorwaarde bereikt. Elk product wordt geplaatst in zijn eigen doos, en de doos wordt versterkt met extra het opvullen en bellenomslag. Alle producten worden behoorlijk geëtiketteerd met de merknaam en het productmodel. Zodra verpakt, is het product klaar voor het verschepen.

Wij verstrekken zowel binnenlandse als internationale het verschepen opties voor onze klanten. Alle orden worden verscheept via een betrouwbare drager zoals UPS, Fedex, of DHL. Wij verstrekken ook het uitdrukkelijke verschepen voor spoedorden. Wij volgen alle verzendingen om ervoor te zorgen dat het product tijdig wordt geleverd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn