Bericht versturen
China De Generator van het natriumhypochloriet fabrikant

Ru-Ir-Pt gecoate titaniumanode op maat voor industriële toepassingen

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: Geemblue
Model Number: EC-500
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: 3000~5000 usd
Verpakking Details: Houten behuizing
Levertijd: 25-35 het werkdagen
Levering vermogen: 100 Reeks per Maand

Gedetailleerde informatie

Productie van chloor: 500g/h Het werk Temperatuur: 0~60℃
Verschijning: Op maat deklaagdikte: 1~10 Um
Ingangsstroom: 1 ~ 150 A Deklaag: Ru-IRL-PT
Grootte: Op maat Het levenstijd: 2~5years
PH niveau: 1~14

Productomschrijving

Productbeschrijving:

De natriumhypochlorit-electrolytische cel wordt gebruikt in de natriumhypochloritgenerator.en de natriumhypochloritoplossing wordt verkregen door de natriumchloridoplossing te verdunnen door middel van elektrolyse zonder membraanHet is geschikt voor natriumhypochlorite-generatoren, waterbehandelingstoestellen en elektrolithische desinfectieapparatuur, enz.

Deze technologie maakt geen gebruik van een membraan om natriumchloride-oplossing met een lage concentratie te elektroliseren, wat betekent dat er geen chemicaliën nodig zijn.het staat als volgt::

Algemene reactie:NaCl+H2O→NaClO+H2↑

Elektrode reactie:

  • Anode: 2Cl-2e→Cl2
  • Katode: 2H++2e→H2

Oplossingsreactie: 2NaOH+Cl2→NaCl+NaClO+H2O

Tijdens dit proces wordt er wat waterstof geproduceerd. our designed push-type hydrogen discharge technology ensures that the hydrogen is quickly precipitated on the surface of the compact composite electrode and then discharged with the rapid flow of the solution.

 

Kenmerken:

Om een natriumhypochloritoplossing van een bepaalde concentratie te bereiden, zal ons bedrijf de vereisten onderzoeken, zoals elektrode type, elektrolytische celstructuur, stroomdichtheid,en omgevingstemperatuurVervolgens optimaliseren we continu de elektrolytische celstructuur, evenals de structuur van de elektrodeplaat.

De kenmerken van ons ontwerp zijn als volgt: een buisvormig tankontwerp met meerdere ingebouwde polaire kamers, een plaat-type bipolaire structuur elektrode groep, en geoptimaliseerde elektrode plaat coating formule.In het buisvormige tankontwerp, heeft elke poolkamer een compacte structuur, die de invloed van dwalende stromen tijdens de elektrolyse helpt verspreiden, waardoor de elektrolysefficiëntie wordt verbeterd.

Elk van de tanks en elektrodeplaten is uitgerust met een productiebatch en een materiaalidentificatienummer, waarmee het gebruik van elk onderdeel kan worden gevolgd.de inlaat- en uitlaat van het water zijn allemaal gemaakt van verdikte acrylmateriaalMet de koelgaten en warmtewisselaars wordt de doorstroming van de elektrolyten verder vergroot.met een effectieve chloorconcentratie van meer dan 8500 ppm.

De elektrodecoating is gemaakt van een nano-schaal geraffineerde rothenium-iridium gemengde oxidecoating die geschikt is voor een chloor-evolutiemilieu met een sterkere corrosiebestendigheid en een langere levensduur.Tijdens de garantieperiodeVoor reparaties of vervangingen die de garantieperiode overschrijden, kan een onderdeel dat binnen de overeengekomen termijnen moet worden vervangen, kosteloos of tegen betaling worden uitgevoerd.Ze kunnen terug naar de fabriek voor onderhoud..

 

Technische parameters:

Parameters Detail
Uiterlijk Op maat
Productie Natriumhypochlooride
Grootte Op maat
Toepassing Waterbehandeling
Elektrolyten Zoutwater/zeewater
Inlaatspanning 10 tot en met 25 V
Gehalte aan edelmetaal 10 g/m2-100 g/m2
Dikte van de coating 1 ~ 10 Um
Inlaatstroom 1 tot 150 A
Verpakkingen Ru-Ir-Pt
elektrode van titanium Elektrolytische cel, titaniumanode
 

Toepassingen:

Toepassingsgebied

De desinfectieoplossing van natriumhypochlorite kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals productie en bereiding, industriële afvalwaterzuivering, kraanwaterzuivering, stedelijke rioolwaterzuivering,veredeling en desinfectie van veeHet is ook geschikt voor alle andere gelegenheden die desinfectie vereisen.

 

Aanpassing:

Titaniumelektrodeproducten Op maat gemaakte diensten door Geemblue

Geemblue levert op maat gemaakte diensten voor de productie van Titanium Elektrode Producten.elektrolyse en andere toepassingenHet biedt een coatingsdikte van 1~10 um, een invoerstroom van 1~150A en een werktemperatuur van 0~60°C. De elektrolyt van ons product is pekelwater of zeewater,en het kan worden aangepast aan uw grootte vereisten te voldoenOnze anode en katode zijn gemaakt van hoogwaardig titanium materiaal.

 

Ondersteuning en diensten:

Titaniumelektrodeproducten Technische ondersteuning en service

Bij Titanium Electrode Products bieden we onze klanten de hoogste kwaliteit technische ondersteuning en service.Ons doel is om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij het gebruik van onze producten.We hebben een team van deskundige en ervaren ingenieurs en technici die ondersteuning en service kunnen bieden voor al onze producten.

We bieden een verscheidenheid aan diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste uit hun producten halen.en opleidings- en certificeringsprogramma'sWe bieden ook een reeks diensten aan om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste productontwikkelingen en trends in de industrie.

Naast onze technische ondersteuning en service bieden we ook een reeks opties voor klantenservice.We bieden een reeks middelen en ondersteuning om onze klanten te helpen het meeste uit hun producten te halen.We hebben ook een team van deskundige vertegenwoordigers van de klantenservice die beschikbaar zijn om vragen of vragen te beantwoorden.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van titaniumelektrodeproducten

Titanelektrodeproducten worden veilig verpakt in kartonnen dozen met een beschermende binnenste bekleding om ervoor te zorgen dat het product veilig wordt bewaard tijdens het vervoer.De dozen moeten duidelijk met het productsoort zijn aangegeven., gewicht en grootte.

We zullen een gerenommeerd derde verzendbedrijf gebruiken om ervoor te zorgen dat het product veilig aan de klant wordt geleverd.maar we zullen er alles aan doen dat het product binnen een redelijk tijdsbestek wordt geleverd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn